projecten

Project: Verbouwing Brasschaat - 2016


Dit project betreft een half open bebouwing. De bestaande houten uitbouw (ontbijtruimte) achteraan de woning wordt volledig gesloopt, de keuken blijft echter behouden. De achtergevel van de garage inclusief buitendeur wordt eveneens gesloopt. Er worden stalen liggers geplaatst ter opvanging en de garage wordt uitgebreid met een berging. Achteraan de keuken wordt er een nieuwe en grotere eetruimte voorzien. Ter hoogte van de keuken ontstaat er een patio doordat de nieuwe uitbouw niet aansluit op de bestaande leefruimte. De bouwheer wenst de lichtinval ter hoogte van de leefruimte achteraan maximaal te houden zonder gebruik te maken van koepels of een lichtstraat en kiest dus bewust voor deze oplossing. De patio bezorgt zowel de leefruimte als de keuken als de nieuwe eetruimte extra licht. STATUS: UITGEVOERD

Projecten portfolio

   Verbouwing Schoten - 2018
   Verbouwing Brasschaat - 2018
   Renovatie Kapellen - 2017
   Nieuwbouw Brasschaat - 2017
   Renovatie Berchem - 2017
   Nieuwbouw Schoten - 2017
   Verbouwing Brasschaat - 2017
   Bijgebouw Zandvliet - 2016
   Renovatie Berchem - 2016
   Verbouwing Brasschaat - 2016
   Verbouwing Wuustwezel - 2016
   Renovatie Wilrijk - 2016
   Verbouwing Brasschaat - 2016
   Nieuwbouw Brecht - 2015
   Renovatie Edegem - 2015
   Verbouwing Brasschaat - 2014
   Verbouwing Hoevenen - 2013
   Verbouwing Brasschaat - 2012
   Nieuwbouw Brasschaat - 2012
   Verbouwing Stabroek - 2012
   Nieuwbouw Wondelgem - 2011
   Verbouwing Kapellen - 2010
   Uw project? Contacteer ons!







Free Hit Counter
Free Hit Counter

© 2011 DWS Architect - ontwerp & ontwikkeling PERFECT PIXEL